Chat Room

چت روم

دسته بندی: مقالات

ما انسانها در شرایط مختلف نیاز به گفتگو و هم‌فکری با دیگران داریم. امروزه راه‌های زیادی برای گفتگو با دوستان و آشنایان وجود دارد. تلفن، گوشی‌های موبایل، پیامک، ایمیل، مسنجرها، اپلیکیشن‌های گفتگوی اینترنتی و … می‌توانند بستری مناسب برای گفتگو با دیگران باشند که همه ما کم و بیش از آنها استفاده می‌کنیم. چت یا گفتگوی متنی نیز یکی از انواع گفتگو هست که با رشد روز افزون کامپیوتر و گوشی‌های هوشمند، همه‌گیر شده است و افراد برای گپ‌و‌گفت‌های دوستانه، کاری و … از آن استفاده می‌کنند.

باران چت

البته گاهی ما نیاز داریم با افراد ناآشنا گفتگو و درد دل کنیم و دوست داریم حرف‌هایمان را به کسی که شناخت و آشنایی از ما ندارد یا با او مواجهه‌ای نداریم، بزنیم. در این صورت چت‌روم‌ها می‌توانند بهترین جا برای گفتگو باشند.

چت روم

چت روم (Chat Room) از نظر لغوی به معنای اتاق گفتگو است و می‌تواند محیطی برای گفتگو با غریبه‌ها و در برخی موارد پیدا کردن دوست‌های جدید باشد. البته همه ما هر از گاهی به چت‌روم‌ها مراجعه کرده‌ایم و می‌دانیم به دلیل وجود افراد مختلف با هویت مخفی در چت‌روم، این فضا می‌تواند گاهی مخرب نیز باشد. محدود بودن امکانات مدیریتی، نبود قوانین مناسب و همچنین عدم فرهنگ‌سازی درست به دلیل همه‌گیر شدن ناگهانی استفاده از چت‌روم‌ها در گذشته نه چندان دور، برخی از دلایلی بود که می‌توانست محیط چت روم را به جایی نامناسب تبدیل کند. اما امروزه با وجود اسکریپت‌های مناسب و جامع برای ایجاد و مدیریت چت روم، تدوین قوانین و باید و نبایدهای کافی و فرهنگ‌سازی نسبی در این زمینه، چت‌روم‌ها می‌توانند محیطی جذای برای گفتگو، تبادل نظر و دوست‌یابی برای تمام سنین باشند.

چگونه یک چت روم مناسب پیدا کنیم؟

معمولا کاربران برای پیدا کردن یک چت روم مناسب از گوگل یا دیگر موتورهای جستجو استفاده می‌کنند. اگر در گوگل عبارت “چت روم” یا “چت” را جستجو کنید (برای جستجو اینجا کلیک کنید)، نتایجی می‌بینید که مسلما مواردی که در صفحه اول گوگل نمایش داده می‌شوند، دارای محبوبیت و امکانات بیشتری هستند.

برخی از چت‌روم‌ها تنها امکان چت عمومی را به کاربران می‌دهند. یعنی تمام افراد می‌توانند در یک فضای عمومی با هم گفتگو کنند. اما در سطح بالاتر امکان گفتگوی خصوصی (اصطلاحا در PV) نیز وجود دارد و این خود یک مزیت است که می‌تواند افراد بیشتری را جذب چت روم کند.
برخی چت‌روم‌ها هم علاوه بر گفتگوی متنی، امکان گفتگوی صوتی و تصویری را نیز به کاربر می‌دهند.

باران چت یکی از چت‌روم‌های جامع و خوب است که امکانات خوبی برای ایجاد تجربه یک گفتگوی جذاب، آسوده و امن را به شما می‌دهد. در چت روم باران به کوچکترین تنظیمات برای ایجاد محیطی باب سلیقه خود دسترسی دارید و با اطمینان می‌توان گفت باران چت یکی از بهترین چت‌روم‌ها در فضای وب فارسی است.

چت روم باران

برخی از ویژگیهای چت روم باران عبارتند از:

  • امکان ارسال درخواست دوستی
  • قابلیت تعیین آواتار شخصی برای خود
  • امکان ایجاد شکلک‌های سفارشی
  • نمایش یا عدم نمایش لیست چت
  • نمایش یا عدم نمایش پیامهای عمومی
  • امکان تعیین محدودیت در دریافت پیام خصوصی
  • قابلیت تعیین محدودیت برای عدم دریافت عکس و فایل در خصوصی
  • امکان عضویت در چت روم و مشاهده اطلاعات کاربران
  • نمایش پیامهای خصوصی در پنجره‌های شناور مجزا
  • قابلیت ارسال درخواست دوستی برای دیگران
  • دارای قابلیت گفتگو به صورت کنفرانسی
  • امکان بلاک کردن افراد مزاحم
  • دارای بخش تنظیمات گسترده و جامع
  • و …

لطفا برای حمایت از چت روم باران عبارت چت یا چت روم را در گوگل جستجو و از بین نتایج موجود در صفحه اول، وارد سایت baranchat.net شوید.

عبارتهای پر کاربرد در چت

در چت برخی عبارت به صورت اختصاری، مخفف یا به صورت فانتزی و طنز بیان می‌شوند و اگر مایلید وارد چت‌روم‌ها شده و با دیگران به گپ‌و‌گفت بپردازید، بد نیست با این عبارات نیز آشنا شوید.

معنی اصطلاح رایج در چت
انتهای پیام End of Message
مرسی MER30
دوستت دارم ILU یا ILY (مخفف I Love You)
همیشه دوستت دارم LYF (مخفف Love You Forever)
به زودی می‌بینمت SYS (مخفف See You Soon)
می‌بینمت IC (مخفف I See)
شما U (مخفف You)
لطفا PLZ (مخفف Please)
هستید R (مخفف Are)
ساعت @sa
آقا/پسر M (مخفف Male)
خانم/دختر F (مخفف female)
من هم/همچنین ME2 (مخفف Me Too)
جهت اطلاع‌تون FYI (مخفف For Your Information)
پیغام خصوصی PM (مخفف Private Message)
برمی‌گردم BB (مخفف Be Back)
فعلا/تا بعد TNT (مخفف Till Next Time)
از دیدنت خوشحال شدم GTSY (مخفف Glad To See You)
از کیبورد دورم AFK (مخفف Away From Keyboard)
ایمیل/نامه الکترونیکی EMSG (مخفف Email Message)
آهان، فهمیدم! OIC (مخفف Oh I See)
بریم باران چت 😉 BBC
لینک کوتاه :
تبلیغات
  • خودآموز نواختن سه تار
  • حذف قفل لاک اسکرین
  • آموزشهای درسی میشا و کوشا

این مطلب را به اشتراک بگذارید

نظرات کاربران


نام

پست‌الکترونیکی

وب سایت

نظر شما